Krullen
Lifestyle

Grote krullen met de krultang: zo werkt het

Grote, elegante Hollywood-golven – een van onze favoriete kapsels aller tijden. Het geeft avondlooks een zekere glamour en kan overdag voor een romantisch tintje zorgen. Maar wat is de beste manier om het te stylen? Met een krultang voor grote krullen style je onze favoriete look heel gemakkelijk. Hier vertellen we je welke krultang het beste is voor grote krullen, hoe je deze op de juiste manier gebruikt en waar je op moet letten bij een krultang. Ook: Een geweldig alternatief voor grote krullen zonder warmte.

  • Een krultang voor grote krullen moet een grote diameter hebben.
  • Zorg ervoor dat uw krultang een hoogwaardige coating heeft en dat u kunt kiezen uit verschillende temperatuurstanden.
  • Beginners kunnen doorgaans beter overweg met krultangen met een clip, terwijl gevorderde gebruikers meer flexibiliteit hebben met een krultang zonder clip. Iedereen die met zijn krultang meerdere stijlen wil creëren, zit goed met een krultang met verwisselbare opzetten.

De beste krultang voor grote krullen

Krultang zonder clip: Remington Pearl krultang

De Remington krultang is een van de meest populaire krultangen. Met zijn diameter van 32 millimeter is hij ideaal voor grote krullen en golven. De keramische coating is zacht voor het haar en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. De geselecteerde temperatuur wordt weergegeven op het digitale display. Hier heb je de keuze uit 9 verschillende temperatuurstanden tussen 130 en 210°C. Het apparaat is binnen 30 seconden volledig opgewarmd en kan daardoor zeer snel worden gebruikt. Ook praktisch: het apparaat heeft een coole tip, een 3 meter lange 360° roterende kabel en wordt geleverd met een hittebestendige opbergtas voor onderweg en een warmtehandschoen.

Krultang met clip: BaByliss Loose Waves krultang

Als je de voorkeur geeft aan een krultang met een clip die het voor jou gemakkelijker maakt om te gebruiken, dan kunnen we de BaByliss krultang aanraden. Je kunt je haar fixeren met de clip of zonder de clip – net zoals je wilt. De krultang heeft een diameter van 38 millimeter, maar is ook verkrijgbaar in andere maten (32 mm, 25 mm, 19 mm). Je kunt kiezen uit 10 temperatuurstanden tussen 110 en 180°C. De maximale temperatuur van 180°C is niet bijzonder hoog, maar wordt door veel haarexperts aanbevolen als de optimale stylingtemperatuur omdat het zachter is voor het haar. Het apparaat heeft een 1,8 meter lange draaikabel en een praktische klem om de hete krultang veilig op te bergen.