Aandelen
Financieel

De mobiele handelsapp Bux Zero

Bux heeft voor Bux Zero een volwaardige backend ontwikkeld. Het doel is om beleggers in staat te stellen meer uit hun geld te halen en te beleggen in bedrijven die passen bij hun waarden en interesses – gemakkelijk en zonder provisie. Bux Zero is in september 2019 officieel gelanceerd in Nederland.

Sinds ze in 2014 onze eerste Bux X-app lanceerden, wilden ze de financiële markten in heel Europa voor meer mensen openstellen. Met Bux Zero hebben we een product ontwikkeld dat gebruiksvriendelijk is en waarmee beginnende gebruikers toegang krijgen tot de financiële markten.” In de afgelopen jaren hebben ze de opkomst van neobanken gezien. Ze vinden het bankwezen niet opnieuw uit, maar herverpakken het: Neobanks begrijpen de behoeften van de jongere generatie. Ze hebben bank-apps ontwikkeld die sterk lijken op niet-financiële apps en dezelfde ontwerpprincipes volgen. Zo ontstaan ​​intuïtieve apps die deze generatie gewend is.” Als je naar een gemiddeld Bux Zero Review kijkt, zul je zien dat deze nagenoeg allemaal positief zijn.

Bux ziet populariteit bij makelaardij ondanks of dankzij Corona Bortot is van mening dat dezelfde verandering te zien zal zijn in de makelaardij. In de toekomst zullen er een paar nieuwe makelaars zijn die de Europese retailmakelaardij zullen domineren. Maar u kunt alleen een van deze echt relevante marktdeelnemers worden als u de cruciale onderdelen van de waardeketen bestrijkt. Dit maakt het gemakkelijker om aan te passen aan nationale eisen en biedt een aanzienlijk lagere kostenbasis, aldus de oprichter. Om die reden zegt de start-up de afgelopen twee jaar niet alleen een app te hebben ontwikkeld, maar ook een volwaardige backend-broker. Hierdoor kunnen nieuwe features en functionaliteiten snel worden ingevoerd en blijven de kosten voor gebruikers laag.

Lange tijd waren beursbeleggingen een mooie bijkomstigheid naast traditionele vormen van beleggen. Het einde van de fase van lage rente is echter nog niet in zicht en AOW en traditionele spaarmodellen bieden niet meer de financiële zekerheid die we al jaren gewend zijn. Ook het accumuleren van vermogen door de waardestijging van een woning wordt moeilijker, aangezien het bezit van een eigen woning voor velen bijna onbetaalbaar is. Bux stelt dat beursinvesteringen voor velen een must-have worden. Voor beleggers met weinig investeringskapitaal kunnen commissies echter snel oplopen en een deel van de winst verbruiken.

De grote Amerikaanse online brokers als Etrade en Robinhood noteerden in het eerste kwartaal van 2020 (ondanks de coronacrisis) een stijging van het aantal nieuwe accounts tot 170%. Bux Zero heeft er ook veel nieuwe gebruikers bij, zo wordt gezegd. De plotselinge toename van nieuwe klanten van online brokers laat zien dat beginnende beleggers de recessie als gevolg van de Corona-crisis gebruiken om de aandelenmarkten te betreden in plaats van hun kop in het zand te steken.