Trouwringen
Lifestyle

Bijzondere trouwringen voor een toekomst samen!

Hoe kies je een ringontwerp dat je waarschijnlijk de rest van je leven zult dragen? Online vind je genoeg inspiratie voor individuele trouwringen, maar op de een of andere manier zien veel dingen er hetzelfde uit. Onze trouwringen moeten eenvoudig en elegant zijn, maar toch persoonlijk en individueel. Ze moeten onze smaak weerspiegelen, tegelijkertijd een harmonieus effect hebben en natuurlijk overal bij passen.

Het was ons duidelijk dat we geen kant-en-klare ringen wilden. Natuurlijk zijn er ook veel mooie, aanpasbare modellen – we houden persoonlijk van trouwringen die precies volgens onze ideeën zijn ontworpen, maar we geven er gewoon de voorkeur aan. Enerzijds creëer je al iets gemeenschappelijks voor de toekomst en anderzijds versterk je natuurlijk ook de lokale economie. Ook heb je een direct aanspreekpunt en al met al veel meer persoonlijkheid in het ontwerpproces. Allemaal aspecten die met elkaar verweven zijn en ons uiteindelijk naar de goudsmid van onze keuze hebben geleid.

Hoe kun je je creatieve, tijdloze sieraden uit de 3D-printer voorstellen? Je kunt het ook hier op de website bekijken. Persoonlijk vind ik de Embrace-collectie bijzonder succesvol, waar edelstenen worden geweven tot fijne edelmetaalstructuren – allemaal dankzij de nieuwste technologie! En hoewel ik de sieraden live en in kleur mocht bekijken, blijft het mij boeien hoe zulke ontwerpen überhaupt kunnen worden bedrukt. Maar er zal in de toekomst nog veel te zien zijn op mijn kanalen over dit spannende onderwerp, dat beloof ik!

Zo stellen wij ons onze trouwringen voor!

Was het in het begin wit goud, dan eindigden we met een prachtig geel goud. Waarbij delicaat roségoud ons ook zou hebben aangesproken – dat zag er ook heel nobel uit aan de vinger en ziet er echt harmonieus uit op de huid. Desalniettemin, na lang heen en weer denken, vonden we een klassiek goud gewoon de beste. Bij het kiezen van onze trouwringen hebben we ons dit keer niet laten leiden door de huidige sieradentrends, maar hebben we gekozen voor iets dat ons na vele jaren nog steeds vreugde en goede herinneringen zal brengen. Persoonlijk vind ik het mooi als trouwringen er hetzelfde uitzien. Dus we krijgen allebei een identieke ring. De variant van de bruidegom zal echter iets breder zijn, wat ook past bij een grote mannenhand! Als toevoeging koos ik voor een delicate clip-on ring die zich als een elegant koord om mijn ringvinger zal nestelen samen met een donkergroene smaragd. Dus niet een traditionele trouwring met diamant, maar met een groene steen.

De kleur groen is al een leven lang bij mij en ik vind deze nuances niet alleen geweldig in mijn inrichting en de stijl van kleding. In de toekomst zou ik er elke dag wel een stukje van bij me willen dragen. Op de foto’s zie je de groene steen die ik heb gekozen voor mijn reversring. Het is niet zo eenvoudig om uit vele ogenschijnlijk dezelfde smaragden degene te kiezen die in de toekomst mijn ringvinger zal sieren. We hebben ook gekozen voor een speciale gravure aan de binnenkant van de trouwringen – wat het zal zijn en waarom het precies dat zal zijn, vertel ik je in de volgende post. Dan zijn we al getrouwd en kan ik jullie officieel kennis laten maken met onze individuele trouwringen. Misschien kan je het al raden?